Yhteystiedot

Asianajotoimisto Kari Jaatinen
MOW Mothership
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki
p. +358 40 173 3339
toimisto(a)jaatinenlaw.fi

Palvelut pk-yrittäjille

Hyvä kirjanpitäjä ja pätevä asianajaja ovat yrittäjän tuki ja turva. Kun yrityksen taloudelliset ja oikeudelliset asiat ovat luotettavien ja tehtävään sitoutuneiden asiantuntijoiden käsissä, yrittäjä voi keskittyä turvallisin mielin yrityksen toimintaan.

Autan asiakkaitani kaikissa yritystoiminnan vaiheissa. Yleisneuvoni yrittäjille on, että on viisainta laadituttaa pätevät sopimukset jo ennalta yllätysten ja luonnollistenkin muutosten varalta. Seuraavaksi viisainta on ottaa asianajaja avuksi heti, kun ongelmia ilmenee ja ne ovat vielä pieniä. Mitä aikaisemmin ongelmiin reagoidaan, sitä parempi lopputulos on mahdollista saada.

Liikejuridiikan palveluihini sisältyvät niin sopimushallinnon kokonaisuudet kuin yksityiskohdatkin. Neuvottelen ja laadin myös yksittäisiä osakas- ja johtajasopimuksia. Avustan lisäksi mm. yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä, kuten sukupolvenvaihdoksissa. Puoleeni voi kääntyä myös silloin, kun edessä on yritystoiminnan vapaaehtoinen lopettaminen, saneeraus tai konkurssi.  

 

Asiantuntemus

Immateriaalioikeus

Kauppa- ja sopimusoikeus

Konkurssioikeus

Maksukyvyttömyysmenettelyt

Oikeudenkäynti

Rakennus- ja kiinteistöoikeus

Sovintomenettely

Yhtiöoikeus

Yrityksen perustaminen

Yrityskaupat ja muut yritysjärjestelyt

Yrityssaneeraus

Vakuutus- ja vahingonkorvausoikeus

Välimiesmenettely